CASAL DEL PARC

El dia 23 d’abril de l’any 1999 es va inaugurar el nou CASAL DE LA GENT GRAN DEL PARC DE MATARÓ, agafant el relleu del Casal del “Negrito” situat al mateix Parc, ja que aquest havia quedat petit per les activitats i el nombre de socis.

casal31s
La primera Junta Directiva va tenir com a prioritat que la nova Associació fos sense cap ànim de lucre, i el principal eix de la qual fos la de donar el màxim suport als seus associats, oferint tota classe d’activitats lúdiques, amb la finalitat de sensibilitzar i fer reflexionar sobre els moments que viu la gent gran i que ens portessin a tots una il·lusió per passar-ho el més bé possible. És a dir, el que es deia i es diu dels jubilats d’anar al Casal a jugar a cartes, al dòmino i a fer-la petar amb els amics i llegir el diari tot esperant l’hora d’anar cap a casa quedés a l’oblit.

casal04La nostre Associació porta a terme una sèrie d’activitats molt variada, des de la “petanca” als jocs de cartes, dòmino, escacs…i una gran varietat de tallers: ceràmica, puntes de coixí, tall i confecció, relaxació, dibuix i pintura, labors, música…i hem format un grup d’interpretació de poemes i cantada d’havaneres. A més fem caminades per les rodalies de la nostre ciutat cada dimarts, oferim també un ventall d’excursions mensuals molt variada i fem visites culturals a les diferents contrades de la nostre geografia…ball els diumenges i dies festius amb música en viu. Les despeses que comporten aquestes activitats, es cobreixen gràcies a les aportacions de diferents organismes: Ajuntament de Mataró, Fundació La Caixa…

També ens em involucrat amb la creació d’un nou gegant per a la ciutat, “EL NEGRITO”, que representa al Casal de la Gent Gran del Parc. Surt per la Diada de Sant Jordi i per Les Santes, que és la festa major de la nostra ciutat.

L’edat mínima per ser de l’Associació es de 60 anys.

Font: Associació del Casal de la Gent Gran del Parc de Mataró

Feu un comentari »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.
Entries i comentaris feeds.